torsdag 7 juli 2016

Dag 22 Phoenix - Malin

Avresedagen. Tiden går fort när man har roligt. Vi åt frukost och chillade vid poolen, deja vû från gårdagen men med en något dystrare stämning. Vid 12 checkade vi ut och begav oss ut på äventyr, även denna dag uppdelade (Romans för sig och resten för sig). Även lunch på olika ställen, Romans gick till Red Robin, vilket är en högljudd familjerestaurang (speciellt en söndag...) och vi andra till PF Changs efter att Evas snålvatten forsat ur munnen på henne likt en fontän. Chicken lettuce wrap och edamamebönor till gamlingarna, Sichuan asparagus till mig och Pad thai till Markus.

Snart var det dags att lämna Phoenix. Vi åkte till flygplatsen och lämnade tillbaks bilarna. De har båda varit mycket trogna och trevliga att ha å göra med. Inne i terminalen satt vi vid en bar och drack öl, vin och drinkar. Mamma, Markus och jag spelade MIG. Rosita "lyssnade på ljudbok" (a.k.a. tog en tupplur) och vad TG & Blåbert gjorde framgick inte riktigt.

Flighten var en timme försenad men när vi väl var på så gick planet som en raket. På tal om raketer, från ovan kunde vi se hur Phoenixborna sköt upp fyrverkerier, antagligen för att fira den stundande 4th July. Alla kunde vila, och tack vare stödstrumpor och högläge undkom alla benödem. Det vill säga, alla utom Markus som snällt satt rakt upp och ner med fötterna i backen hela resan. Värre ballongfötter har man inte ens skådat i hemsjukvården.

"Väntan" i London blev kortvarig, det var bara raka vägen direkt till gaten, vilket inte var så "bara". Det var återigen terminalbyte och sen åkte hårsprayssmugglaren Eva fast i säkerhetskontrollen. Jag blev irriterad på ett medelålders par som ville tränga sig före oss för att de skulle hinna med sin flight till L.A. som gick exakt samtidigt som våran.

Vi hann med flyget och vi landade på Landvetter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar