måndag 20 juni 2016

Dag 8 Monument Valley - Malin

”Monument Valley, det var mycket fräckare att se i verkligheten” tycker Markus. De tre klumparna på bilden nedan tycker han var de allra pampigaste. Vi åkte ner i dalen och såg allt från elefanter, apor och hästar till fantomen och tre systrar.
Därefter åkte vi till den klassiska Mexikanska hatten! Foton knäpptes och mästerverket beundrades. Sedan åkte vi till Goosenecks state park. Det är återigen Coloradofloden som rinner på ett lustigt vis. Där fanns en gullig ödla.

Väl tillbaks i Page gick vi efter Robins förslag till ”Big John's Texas BBQ” och åt middag till tonerna och synerna av fem charmerande countrycowboys som lirade live. Fem riktiga original om jag får säga det själv. Alla var jättenöjda med maten och nu är vi tillbaks på hotellet.

Imorgon bitti packar vi ihop och rattar skeppen vidare mot Las Vegas, via Zion. Vi hoppas att vi hittar utan samma missöden som när vi anlände Page. Thomas trodde att han visste ungefär var motellet låg men gick bet och blev tvungen att ställa sig på en parkeringsplats och leta fram hotellbokningen. När vi tittade på adressen så visade det sig att vi stod precis i rätt korsning. Mycket konfunderade satt vi en stund och kliade oss i huvudena. Till sist kunde jag urskilja vissa detaljer ur den pyttelilla bilden på hotellet och kunde ana en viss likhet med det ställe som låg 50 meter fram bakom buskarna. De som satt i bilen bakom höll på att skratta ihjäl sig när vi anlände destinationen.























Idag var det också Fathers Day i USA!

1 kommentar:

  1. Häftig resa. Ser fram mot fullständig reseskildring in natura. Kram/Sven-Åke

    SvaraRadera