tisdag 21 juni 2016

Dag 9 Las Vegas - Malin

Morgonen började på värsta tänkbara sätt. Intet ont anande vankade vi alla ner till frukostbuffén i vanlig ordning, totalt oförberedda på vad som komma skulle. Frigolitkoppen som i vanliga fall brukade fyllas av ett någorlunda hyfsat amerikanskt kaffe rymde nu en vätska som till synes inte kunde liknas med annat än en, enligt Markus, vattnig diarré. Nu kunde ju dagen bara bli bättre!

Vi lämnade Page vid 8:30 och körde in i Utah och upp mot Zion national park. Insöp återigen moder naturs spektakulära skapelser och tog ett och annat kort.

Frampå eftermiddagen körde vi in i Nevada, alltså den tredje delstaten för dagen, och en stund senare anlände vi Sin city -Las Vegas. Temperaturen låg då på någonstans mellan 45-50 grader celcius...
Vi checkade in på New York New York (samma som jag och pappa bodde på sist) och hoppade lite i sängarna. Därefter gick vi i samlad trupp ut på jakt efter Frozen Margaritas -storleken större. Stället hade stängt så det blev lite blandade frusna drinkar istället! Lite shopping, middag på PF Changs, vattenshowen vid Bellagio. Det är väldigt, väldigt, väldigt varmt även när solen gått ner så vi är alla lite utmattade. Man har ingen lust att gå och strosa upp och ner för The Strip. Nu är iallafall jag & Mackan tillbaks på hotellrummet på 17:e våningen och försöker kyla ner oss med iskaffe. Klockan är 00:45 :)

Imorgon blir det Hoover Dam, Las Vegas Premium Outlet och fler frozen drinks!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar